På plats i London för musikal och Evensong

Nu är vi äntligen framme på hotellet i London efter vad som kändes som en oändlig bussresa från Worcester. Efter att vi tålmodigt fått stå och vänta i nästan en timme kom äntligen bussen och hämtade upp oss på Fownes Hotel. Bussresan flöt alltjämt på som den skulle tills vi började närma oss Londons innerstad. Väl där väntade trafikkaos och långa bilköer. Till slut var vi i alla fall framme, två och en halv timme efter utsatt ankomst, och kunde börja checka in på YHA St Paul’s.

Lunchen, bestående av ett klassiskt lunchpaket, serverades klockan 15:45 och gossarna var minst sagt vrålhungriga. Efter lunch begav sig delar av kören raskt mot St Paul’s Cathedral för att lyssna till en Allhelgona-mässa. Musiken var mycket bra och lokalen fantastiskt vacker! Därefter begav vi oss tillbaka till hotellet för att avnjuta en god middag i hotellets matsal.

Musikalen The Lion King. Foto: Axel Carlsten

I skrivande stund befinner sig cirka två tredjedelar av kören på musikal. De äldre är vid Victoria Palace Theatre och ser Hamilton och de yngre ser The Lion King vid Lyceum Theatre. Resten av kören går på en promenad längs Themsen medan andra spelar brädspel i hotellets lobby.

Imorgon väntar konsert i Svenska Kyrkan i London samt olika aktiviteter i London. Vi ses då!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.