Rättvik: dag 3. Eller, Justus herravälde över bloggen

Hallå! Den ordinarie bloggaren har blivit temporärt undanskuffad av mig, Justus Persson, som fått ett plötsligt infall och känner för att skriva dagens lunch-inlägg, vilket också är skälet till att det kommer strax efter lunch. Dagen har bara börjat med mycket att se fram emot som konsert i Rättvikskyrka, den alltid lika härliga ”grabbarnas afton” där festivalens medlemmar kan framföra vad dem vill på scen för alla att se och där vinnaren av den spännande tävlingen ”årets gossopran” blir krönt!

Samtidigt börjar vi redan känna oss en aning slutkörda. Det är däremot troligtvis på grund av att min koffeinkick börjar avta men det går inte att undgå faktumet att det i dag är första gången vi inte vaknar till strålande sol, tyvärr hindrar molnen oss idag från att beundra dess klara guld och gör oss alla en aning tröttare. Med det sagt är det fortfarande stabila 24 grader Celsius så vi(eller jag) må kanske blivit lite bortskämda under denna festival. Dessutom, trötthet har aldrig varit något riktigt hinder för vår gosskör under ledningen av vår orädda ledare: Margot Raab, född Juul.

Nej, vädret ska inte och kan inte stå i vägen för 300 gossar och herrar som tillsammans starkt kämpar igenom alla svårigheter med ett glatt humör för att förfölja sin passion. I kväll blir det konsert!
Tack för mig, er självutnämnda bloggvikarie Justus Persson

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar