Turnéns sista konsert

God morgon! Vi siter nu i hotellets matsal och äter frukost efter en skön natts sömn. Gårdagen bjöd på mycket kul, bland annat turnéns sista konsert.

Dagen inleddes med olika aktiviteter i grupp i Londons innerstad. Några valde att spendera dagen på Natural History Museum, Science Museum och andra tog en båttur på Themsen. Själv begav sig min grupp ner till Bloomsbury och Brittish Museum.

Efter några timmars virrande runt på muséet satte vi oss ner på innersalens stora golv och högg in i våra lunchpaket från hotellet bestående av sandwiches, chips, äpple och en godisbar.
Efter några ytterligare timmar på British Museum begav sig vpr grupp mot Svenska Kyrkan i London. Vi tog tunnelbanan ner och många, speciellt av de yngre gossarna, var mycket fascinerande av att få åka den världsberömda London Underground.

Väl på Svenska Kyrkan i London blev vi väl välkomnade. Efter en lyckad repetition blev vi bjuda på pizza och sedan var det dags för konsert. Programmet bestod bland annat av låtar av Stanford, Mattias Sjöberg och Agneta Sköld. Vi fick mycket beröm för vår insatts och särskilt hyllade blev förstås våra solister Erik och Max.

Idag blir det fler aktiviteter i London som Harrods, Hamleys, Tate Modern samt avslutningsmiddag. Innan dess ska vi även lyssna till Evensong i Westminster Cathedral. Vi ses i nästa inlägg!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar