Tredje dagen i Rättvik

Idag försvann äntligen regnet! Efter gårdagens lite halvdana väder var alla nog väldigt glada över att solen tittade fram lite. Dagen inleddes som vanligt med god frukost och morgonpsalm, och efter det var det dags för första repetitionen med orkestern. Christopher var snäll nog att ge oss lite längre paus eftersom det gick så bra att repa, vilket möjliggjorde festivalens första stora fotbollsmatch; Stockholmskörerna mot rubb. Lag rubb vann den tajta matchen med 2-1.

Rep med orkestern.

Efter lunch var det dags för manskören att ha ett litet rep med Gotlands gosskörs manskör inför Grabbarnas afton som ska gå av stapeln ikväll – det ser vi alla fram emot. Före det ska manskören och aspiranterna sjunga i musikgudstjänst i Rättviks kyrka, där vi igår fick höra Österåkers Barockorkester och sopranen Karin Dahlberg ha konsert.

Albin njuter av en bulle efter nyheten om inställt rep.

Fritidsaktiviteterna idag blev betydligt mer utebetonade, med ännu mer fotboll, brännboll och volleyboll. När vi alla sedan drog oss mot nästa rep nåddes vi av nyheten att repet var inställt – och vi fick en timmes till ledig tid. Nu är det dock dags för rep inför kvällens musikgudstjänst, och därefter middag. Ses i nästa inlägg!

Fotbollsmatch!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar